Saunalahti sähköposti. Sähköpostin asetukset

www.meninblue.com

Sähköposti saunalahti

Moottorin irroittamisen mieltäisin ennemmin siihen että IP osoitteista ruvettaisiin pyytämään erillistä korvausta Tuossa aloittamassani viestiketjussa kysyin: Onko nyt Saunalahden kiinteisiin nettiliittymiin kuulunut s-posti tulossa maksulliseksi? Tämähän on sentään saunalahden pääsivu.

4

Elisa Sähköpostin käyttöohje

Sähköposti saunalahti

Milloin se tulee saataville verkkoon? Mikäli haluat tuon 100Mt sijaan 500Mt tilan käyttöösi, tulee sinun sulkea entinen kotisivutilasi ja avata uusi sen tilalle OmaElisassa. Toki, jos tykkäät käydä joka päivä verkkopankissa, huomaat e-laskut samalla.

UKK: Internetpalvelupaketti eli maksullinen sähköpostisopimus

Sähköposti saunalahti

Muistan myös kertoa tämän vaikutuspiirissäni oleville yhteistyötahoilleni. Laskut tulevat pankkiin vähintään pari viikkoa ennen eräpäivää , joten ihan hyvin ehtii epäselvyydet korjata ennen maksua eikä mikään pakota laittamaan niitä automaattiseen maksatukseen. Osalla asiakkaista , joilla on vanhoja Saunalahden aikaisia postitilejä , roskapostisuodatus on ollut ilmaista tähänkin saakka.

Sähköpostin asetukset

Sähköposti saunalahti

Minä olen saanut kymmeniä virheellisiä laskuja, joista valtaosa vielä teleoperaattoreilta. Juu ei nuo automaattisuodatukset välttämättä ole paras vaihtoehto , vaan ehdottomasti vaadittaisiin automaatin lisäksi mahdollisuus käyttäjän itse lisäillä osoitteita estolistalle tarpeen mukaan. Siinä aikana myös tuohtuneisuus häviää varmasti.

19

Sähköpostin asetukset

Sähköposti saunalahti

Sen jälkeen saatte ehkä enemmän maksavia asiakkaitakin… no tämä vain mielipiteeni. Tästä syystä onkin suositeltavaa käyttää IMAP-protokollaa. Vielä oudompaa on , että palvelusta veloitetaan , vaikka esim.

9

www.meninblue.com

Sähköposti saunalahti

Yhteystiedon ominaisuuksista voit valita mihin ryhmään henkilö kuuluu. Valittaessa jokin tietty ryhmä, tulee näkyviin ryhmään liitettyjen yhteystiedot. Suodatuksen sijaan olen noudattanut osoitehygieniaa.