Fra tanke til handling med Cognico

Cognico fra Men In Blue gør det muligt at samle og organisere din virksomheds arbejdsprocesser i et let og overskueligt værktøj, som er baseret på Microsoft Office365 og Sharepoint.

Cognico er en fleksibel og agil platform, hvor du selv kan designe og redesigne dine processer uden at skulle involvere IT- afdelingen, og uden at kende til Sharepoints redskaber. Et nyt projektrum eller proces sættes op på under 10 minutter inklusive brugere, chatfunktion og Onenote, og Cognico sørger automatisk for den bagvedliggende opsætning i Sharepoint. Får du behov for at ændre processen undervejs gøres dette let og direkte i Cognico.

Da processerne løbende kan ændres og tilpasses den aktuelle opgave, får medarbejderne et dynamisk værktøj i stedet for en fast proces, som måske binder mere end den løser. Det betyder, at man hurtigt udvikler en best practice for sine arbejdsprocesser med Cognico.

Cognico er en cloudbaseret løsning, der afvikles i Microsoft Azure. Det betyder, at driftssikkerheden er i top samtidig med at implementeringen af Cognico reelt ikke er mere end et museklik væk.