Opbyg, dokumentér og del viden

Cognico sørger for, at sagens dokumenter og filer automatisk gemmes i Sharepoint med de tags eller emneord, som brugeren sætter op. Brugeren kan tilføje yderligere emneord, som alle dokumenter under denne specifikke delproces automatisk tagges med. Det er endda muligt at tilføje emneord til allerede eksisterende dokumenter under en delproces, uden at skulle åbne og behandle dokumenterne enkeltvis.

Man kan sætte automatiske søgninger op, der præsenterer relevante dokumenter og filer, som matcher den delproces brugeren aktuelt er i gang med. Det betyder, at viden som udvikles i ét hjørne af virksomheden straks og automatisk deles med alle, som arbejder med samme faglige indhold eller proces.

Efterhånden som virksomheden får etableret en best practice for arbejdet med specifikke sager, kan der knyttes skabeloner og vejledninger til delprocesser, således at virksomheden kan sikre en ensartet høj kvalitet i arbejdsprocesserne. Det betyder også, at virksomheden trygt og hurtigt kan sætte nye medarbejdere i gang, og dermed reducere udgifterne til uddannelse.