Sahabat najwa latif lirik. Lirik Lagu

SAHABAT BY NAJWA LATIF FT SLEEQ,SYAMKAMARUL

Latif lirik najwa sahabat

This song is dedicated to all my prens who always be with me, makes me happy, listen to my stories, cite pasal korea dgn saya, belanja sy karaoke, belanja sy makan, belanja sy movie dan lain-lain. Walaupun bukan retiss tapi kalau google jumpa jugak laa nama diorg.

Dyana Hassan: Sahabat

Latif lirik najwa sahabat

Walaupun life skg busy, tapi alhamdulillah happy laa jugak. Luka di lututku sama besarnya dengan luka di hatiku. Walaupun bukan retiss tapi kalau google jumpa jugak laa nama diorg.

SAHABAT

Latif lirik najwa sahabat

Lirik n melodi nya santai n sedap. Perjalanannya diteruskan tanpa menghiraukanku.

2

Lirik Lagu Sahabat

Latif lirik najwa sahabat

Setiap manusia mempunyai sahabat yang baik dan juga sebaliknya. Menjadi~ sahabatku Outro C Em F G X 2 Najwa Latif, Sleeq, Lirik lagu Sahabat, Najwa Latif feat. Macam lirik lagu Sahabat ni la.

18

Najwa Latif

Latif lirik najwa sahabat

Kau ada dikala ku jatuh, disetiap bangunku Terus menemaniku tanpa rasa jenuh Kau ada disetiap tawa, dikala bahagia Kau menjadi sahabatku selamanyaa Kaulah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis hidupku Kaulah yang disitu Setia menungguku Kaulah yang satu Menjadi saha bat ku. Lirik Lagu Sahabat - Najwa Latif Kau ada dikala ku suka Dikala ku duka setiap tangisan dan juga ketawa Kau ada dikala ku perlu setia menemaniku Pegang erat tanganku bila aku jatuh Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Ku tahu ku kan selalu ada Pada dirimu Dan ku harap kau juga rasa begitu Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Sahabatku.

7

the cup of tea

Latif lirik najwa sahabat

Kau ada dikala ku suka Dikala ku duka setiap tangisan dan juga ketawa Kau ada dikala ku perlu setia menemaniku Pegang erat tanganku bila aku jatuh Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Ku tahu ku kan selalu ada Pada dirimu Dan ku harap kau juga rasa begitu Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Sahabatku. Namun nasib tetap tidak menyebelahi aku kerana aku telah jatuh.

18

Dyana Hassan: Sahabat

Latif lirik najwa sahabat

Yang paling best nye, bila dorg ajak lepak of course la diri ini tidak kuar se sen pun.

3

Dyana Hassan: Sahabat

Latif lirik najwa sahabat

Disetiap bangunku G Terus menemani ku tanpa rasa jemu C Em F Kau ada di setiap tawa.

16